Контакт

Ве молиме да ни се јавите за поблиски информации, ќе ни биде задоволство да Ви помогнеме со нашето искуство и практично знаење и умеење.

Подобрувањето на услугите и задоволството на Клиентите е од приоритетна важност за нашата Компанија. Доколку имате какви било прашања или предлози, Ве молиме да го пополните формуларот кој се наоѓа во продолжението, за да не контактирате, и ние ќе Ви одговориме кога ќе можеме.

Email: office.skopje@firstfacility.net

First Facility е меѓународна групација на компании која обезбедува првокласни интегрирани услуги за управување со објекти (FM) и управување со имот (PM) во реномирани канцелариски и станбени згради, трговски центри и индустриски капацитети во Европа.

Избери земја